Давам всеки ден пример на дъщеря си как да живее достойно.

...
Давам всеки ден пример на дъщеря си как да живее достойно.
Коментари Харесай

Ето го бащата за пример, намерил и върнал на възрастно семейство повече от 140 000 лв.

Давам всеки ден образец на щерка си как да живее почтено. Това каза  Владимир Симеонов, отличен с премия " Достоен българин “ поради това, че е намерил и върнал на възрастно семейство повече от 140 000 лева

" Това, което направих, е нещо обикновено за мен, само че то рефлектира върху фамилията ми и най-много върху щерка ми. Тя към този момент гледа света през моите очи. Това е и посланието, което желая да предам “, изясни той.

Владимир Симеонов наградата, че тази обстановка е инцидентна, но той работи целеустремено с щерка си всекидневно, за да я научи на доброта и угриженост – като да вземем за пример направата на картички и слагането в тях на дребни суми пари, предопределени за самотни възрастни хора.

" Ние не сме инициирали това. Тя се затвори в стаята си, направи картичките, отвори си касичката и подреди парите. След към час и половина ме помоли да отидем и да ги раздадем на възрастните хора. Това е резултат от дългогодишната помощ, която оказваме на деца, лишени от наставнически грижи в няколко дома “, описа още достойният българин.

Владимир Симеонов показа, че на церемонията по награждаването е имало човек, занимаващ се със обществена активност.

" Когато го наградиха, той излезе на сцената и се разплака. Каза няколко думи и си седна. Беше на един стол през нас. Моята щерка стана, отиде при него, прегърна го и му сподели, че се е справил доста добре “, показа още мъжът пред bTV.

За финален път Владимир се е чул със фамилията, чиито спестявания връща, преди Коледа. Те му изпратили честитка за рождения ден на 19 декември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР